Puthje përqafime mes Albës dhe Azemit

Azem Gagica që nga hyrja e tij ka shprehur pëlqim për Albën.

Pas përfundimit të spektaklit çifti ka vazhduar duke biseduar deri në orët e mëngjesit.

Por nuk mjaftoi me kaq, Alba ishte ajo e cila kishte puthur Azemin.

Ky i fundit shprehet se “Nuk më ke puthur asnjëherë ti”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *