Pas shumë vitesh pa i parë bashkë, dy artistet e njohura shqiptare takohen për të ndjekur Kombëtaren

Ndeshja mbrëmshme bëri që në stadium të ishin të pranishëm edhe shumë personazhe vip, ku ndër to edhe Samanta Karavella dhe Xhensila Myrtezaj.

Ata mbahen mend pasi kanë qenë të dyja produkt i “Etheve të së premtes” dhe kishim shumë shimë vite pa i parë së bashku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *