“Mos ma ngrit zërin….” – përplasjet e ashpra mes Bucit e Bleros në BBVK

Mbrëmë ishte një Prime me të vërtetë i tensionur nga debatet e shkaktuara prej banorëve.

Banorët tashmë i kanë krijuar miqësitë e tyre, por edhe rivalitetet gjithashtu.

Gjatë spektaklit, një përplasje e ashpër u zhvillua mes Bleros dhe Bucit, pasi ky i dyti ndërpren Bleron teksa po fliste, me akuzat që nuk e kishte shpëtuar Edonën gjatë nominimeve.

“Jam tu folë unë tash. Që tri orë je tu folë palidhje, krejt shqiptaria ka pa shembull palidhje, shembull idiot, patetik, pa kurrfarë kulture.” – shprehet Blero me agresivitet.

Ndërsa Buci kritikon Bleron vazhdimisht që nuk e kishte shpëtuar Edonën, pasi Blero i referohej asaj si motër, e me sa duket edhe Edona ishte e prekur nga kjo gjë.

“Marre më vjen që të sheh çika jem” – reagon Blero.

“Ma nin fort për çikën tane” – i përgjigjet Buci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *