Kaderi me deklaratë të çuditshme: Nuk i njoh banorët por di shumë gjëra për ata

Që nga hyrja e Kaderit në shtëpi vajzat e tjera të shtëpisë janë afruar me njëra tjetrën dhe e kanë injoruar Kaderin.

Miss Prizreni 2016 në fillim ka thënë që nuk i njeh banorët e shtëpisë e kjo ka nxitur reagim nga banorët.

Sot në prajm ajo ka deklaruar që për secilin nga banorët din shumë gjëra dhe do ti tregoj avash avash.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *