Adri me paralajmërim: Nëse publiku e lejon këtë degradim, të premten dal

Buci ka qenë kryetemë e Adrit dhe Ganiut për një kohë të gjatë derisa ishin duke qëndruar mbrëmë në xhakuzi.

Adri tha se ai ka thënë që për lojë mund të ndërhyjë edhe në çifte.

Këngëtari tha se edhe loja duhet të ketë një limit, sipas tij, kjo nuk duhet të ndodh që dikush të ngacmojë një çift.

“Nëse publiku e lejon këtë degradim, të premten dal”, ka thënë Adri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *