Gani Gërmia i thotë fjalët që s’i tha askush për Albën, ajo fillon të qajë

Ganiu ka thënë fjalë të mira për Albën dhe karakterin e saj që ka treguar në shtëpinë më të madhe të vendit.

Ai ka deklaruar se ajo është treguar e sjellshme dhe e sinqertë me banorët e tjerë të Big Brother VIP Kosova 2.

“Ka qenë një person i sinqertë, natyra dhe butësia e saj po përdoret nga banorët e tjerë”.

“Ajo është e sjellshme me të gjithë të tjerët”, ka thënë Ganiu.

Pas këtyre fjalëve Alba ka filluar të qajë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *