Prishin raportet shoqet e ngushta VIP pas 20 vitesh 

Shoqëria e Afërdita Paqarada dhe Diellza Kolegecit mbijetoi për shumë vite. Por, siç duket dy ikonat e bukurisë shqiptare kanë prishur raportet e tyre pas 20 vitesh.

Prive raporton se ato më nuk flasin me njëra tjetrën.Dyshja nuk ndiqen më as në Instagram.

Po ashtu, as Ballon Shqiptare nuk do të realizohet më nga të dyja.

Aktualisht atë po e realizon vetëm Diellza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *