Pas hyrjes së Kaderit në shtëpi, Azemi bën deklaratën që nuk pritej për Albën: Une jam lu…

Historia e pelqimit mes Albes dhe Azemit duket se po vazhdon edhe pse mbreme Alba tha se nuk sheh mund te krijoj lidhje me te por do mbeson vetem shoke.

Azemi ka biseduar me Ilirianën për Albën ai ka thënë se “unë jam luftëtar dhe nuk dorëzohem”.

Iliriana i tha se “edhe ajo e ka një pëlqim rreth teje”.

Poashtu Azemi tha se “kur të dal nga këtu do i shkoj në shtëpi”.

Shiko videon:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *