Bledi shpërthen keq ndaj Albës: Lot krokodilli, jo vetëm aktore por k…

Bledi Mane shpërthen keq ndaj Albës: Lot krokodilli, jo vetëm aktore por hipokrite.

Alba është një nga banorët me të diskutuara në Big Brother. Në hyrjen e saj bashkë me modelin Lumbardh Salihu fansat filluan t’i shohin bashkë si çift.

Më pas ajo u afrua me Gani Gërminë. E së fundmi edhe me Azemin ka shfaqur afërsi.

Që të treve ajo i tha se nuk ka ndjenja. Por, nga banorët u cilësua si aktore kjo bëri që ajo të shpërthej në lot.

Pas kësaj opinionsti i Big Brother Vip Kosova, Bledi Mane tha se derdhja e lotëve ishte e tepruar.

“Jo vetëm aktore por hipokrite derdhja e lotëve e tepruar nuk iu bë gjyqi që po dashuron tre djemë por e akuzuan që po aktron dhe luan dhe mirë bën që luan“, tha Bledi.

“Është dobësi e Albës që është aktrim para qarjes ishte profesionsite tani pas qarjes është aktore amatore”, u shpreh më tutje Bledi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *