E konfirmuar ! Një banor i ri do t’i bashkohet shtëpisë së BBVK (EMRI)

Pas Domenikut, një tjetër banor pritet t’i bashkohet shtëpisë së BBVK.

Emine Toska njihet si një këngëtare dhe aktore mjaftë e njohur në Kosovë , ajo gjithashtu ishte edhe ish bashkëshortja e Afrim Muqiqit.

Se si do të përshtatet ajo mbrenda në shtëpi , kjo mbetet të shihet.

Shiko foton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *