Këtë se priste askush, pas ndarjes nga Andi, Gresa shfaqet në krahët e banorit tjetër të Big Brotherit

Gresa Hoti është modelja e cila u bë akoma më e njohur pas pjesëmarrjes në Big Brother.

Ajo brenda shtëpisë krijoi një lidhje dashurie me Andin.

Mirëpo kjo lidhje nuk zgjati edhe shumë dhe tani të dy po e vazhdojnë jetën e tyre të ndarë.

E në fotografinë e fundit, ajo është shfaqur bashkë me mikun e saj dhe ish-banorin e BBVK-së, Lugatin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *