Reagon ashpër Ylli Limani për dhunimin e fëmijës në kopshtin “Gëzimi ynë”

Këngëtari shumë i dashur për publikun Ylli Limani ka reaguar për ngjarjen që tronditi Kosovën sot.

Një fëmijë 3 vjeçar është dhunuar brutalisht nga edukatorët në Fushë Kosovë, dhe nuk ka munguar edhe reagimi i artistit.
“Çerdhja “Gëzimi ynë” le te hetohet nga organet kompetente. Nëse ka ndodh me një fëmija, ka mujt me ndodh edhe me fmi tjerë, kafshëve përgjegjësve për dhune ndaj femiut, dënim maksimal”.

Tutje Ylli ka vazhduar “Nëse ia bojne femise se huj ne një ambient qe e dinë që vëzhgohen nga kamerat, paramendo ca bonje në shtëpitë e tyre, mbrapa dyerve të mbyllura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *