Keisin dhe Dj Geek po i bën bashkë edhe ky detaj

Keisi dhe Dj Geek janë në qendrën e mediave rozë pasi u komentuan për lidhjen e tyre romantike.

Një detaj që po ngjallë reagimin e ndjekësve të tyre është kapela e njashme.

Keisi shfaqet me një kapele të gjelbët në kokë kurse Dj Geek me te njëjtën kapele vetëm të zezë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *