Bëhuni gati për…”, Blero ngjall kureshtje me paralajmërimin e fundit

Një postim i Bleros ditën e sotme ka ngjallur jo pak kureshtje në mesin e ndjekësve.Përmes rrjeteve sociale, ai pati një paralajmërim të fortë, duke ngritur pikëpyetje për atë që na pret në vijim.

Bëhuni gati për udhëtimin e jetës suaj”, është shprehur ai pa dhënë më tepër detaje.

Për çka mund ta ketë fjalën Blero?

https://www.instagram.com/p/CxTo_dRNyPI/?utm_source=ig_embed&ig_rid=217e1c93-eecf-4522-ae6f-c2ae2b82e260&ig_mid=111EC1C0-C696-4D6D-9F1D-48A6F88CD90A
Paralajmërimi vjen në një periudhë kur ai është super i komentuar për jetën private, pjesë për të cilën ai është totalisht i heshtur duke pasur fokusin në dy gjëra kryesore, vajzën dhe muzikën. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *