Vetëm Alketa Fazliu mund ta veshë këtë fustan në edicion lajmesh

Alketa Fazliu është prezantuesja dhe gazetarja e “RTK”-së, e angazhuar në programin e mëngjesit dhe në prezantimin e edicioneve informative.

Ajo, ka një mënyrë ndryshe të artikuluarit dhe gjithashtu të spikeruarit të lajmeve, gjë të cilen e bënë me shumë kompetencë.

Fazliu, i kushton mjaftë rëndësi edhe aparences dhe gjithmonë shfaqet e kuruara në ekran.

Pika e dobët e saj janë fustanet, e një të tillë që duket si i bërë për oborr mbretëror, e ka veshur së fundi në edicion lajmesh.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *