Kush është trajneri ideal për kombëtaren sipas komentatores Krelani?

Komentatorja më e njohur e futbollit në Kosovë, Qeqa Krelani është ftuar për intervistë tek gazeta Insajderi.

Qeqa ka treguar se kush është trajneri ideal për kombëtaren e Kosovës dhe ku po gabon ekipi ynë.

Mes tjerash ajo ka folur edhe për trajnerin aktual Gliha.

Mësoni përgjigjet e saj në linkun e bashkëngjitur.

VIDEO:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *