Kjo është femra më e bukur e Prishtinës, e lakmojnë biznesmenë e këngëtar

Laureta Maçedonci është emri i vajzës nga Prishtina, që lakohet prej vitesh në median rozë.

Ka pasur një karrierë të bujshme si miss e modele, por më pas e la, për arsye që i di vetë ajo.

Laureta dikur thuhej se ishte në lidhje me ish të dashurin e Dafines, biznesmenin Krenar Çoqaj, ndërkaq më vonë u konfirmua lidhja e saj me Robert Berishen me të cilin po ashtu u nda.

E bukur, ama duket se nuk i ecë në dashuri femrës që impresionon me pamjen dhe linjat e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *