Liberta zbulon pak banorin e parë të “Big Brother VIP Kosova”

BBVK” po rikthehet së shpejti në ekran dhe kurreshtja për të ditur se kush janë banorët, është e madhe.Drejtoresha e kastingut, Liberta Spahiu, sot ka nxjerrë trupin e njërit prej konkurrentëve, por jo edhe fytyrën.

Kurreshtja po rritet. A thua, kush është?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *