Jori trondit rrjetin, teksa nxjerr gjuhën në foton e fundit

Jori publikon foto të ndryshme në Instagram.

Por, këta të fundit morrin vëmendjen e ndjekësve,

E veshur me ngjyra të ndyshme Jori nxjerr gjuhën ne foton e fundit.

Pak minuta pas postimit morri me mijëra pëlqime dhe komente mbi gjestin e bërë.

Po juve si po ju duket

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *