Ekspertët tregojnë gjërat bazike për t’i zvogëluar në zero shanset e tradhtisë

Kur njerëzit krijojnë familje, padyshim se duan të jenë të lumtur në martesën e tyre

E një nga kriteret e lumturisë martesore është edhe besnikëria gjatë lidhjes.

Williard F. Harley, psikolog klinik dhe këshillues martesor, ka kryer një eksperiment me më shumë se 800 çifte dhe ka zbuluar se meshkujt dhe femrat kanë nevojë bazike të cilat duhet ua plotësuar në mënyrë që të zvogëlohen shanset e tradhtisë.

Ajo ka nevojë për butësi, ai ka nevojë për seks

Nuk ka nevojë vetëm për butësi, por edhe për dashuri dhe gjeste të mira. Këto ndjenja mund të shprehen përmes shumë mënyrave: përmes puthjeve, përqafimeve, luleve, thirrjeve, etj.

Ndërkaq, meshkujt kanë nevojë për seks. Në fakt, Williard F. Harley thotë se nevoja e mashkullit për seks dhe nevoja e femrës për butësi janë të lidhura me njëra-tjetrën. Nëse një mashkull nuk shfaq ndjenja dashurie apo butësie, shanset janë të mëdha se ai nuk do të bëjë seks,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *