Pini aty ku pi kali sepse kali kurrë nuk pi ujin e ndotur,Lexo me vëmendje

Shtroni shtratin e fjetjes aty ku macja mbështillet dhe struket.

Hani frutat që kanë krimba. Frutin e mirë e ha krimbi.

Mos ngurroni të zgjidhni kërpudhat, mbi të cilat ulet miza.

Mbillni një pemë atje ku gërmon urithi.

Ndërto shtëpi aty ku nxehet gjarpri.

Gërmoni një pus aty ku zogjtë ndërtojnë folenë kur është nxehtë.

Çohuni dhe shtrihuni me pulat – do të keni një kokërr të artë të ditës.

Hani më shumë ushqime të gjelbra dhe do të keni këmbë të forta dhe një zemër të qëndrueshme si një bishë.

Notoni më shpesh dhe do të ndiheni në tokë si një peshk në ujë.

Shikoni në qiell më shpesh sesa nën këmbët tuaja – dhe mendimet tuaja do të jenë të qarta dhe të lehta.

Hesht më shumë se sa të flasësh.

Sv. Serafim Swarovski, një nga adhuruesit e mëdhenj rus të Zotit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *