Genta Cana rikthehet në televizion për të bashkuar çifte

Ky sezon i ri televiziv, duket se do të jetë i zjartë.

“RTV Dukagjini” prej disa ditësh ka filluar ta paralajmërojnë një projekt të ri, i cili në qendër ka njohjet, flirtin, dashurinë.

Siç merret vesh, “Kush kë” është projekt televiziv i përmasave të mëdha, i cili vjen së shpejti në ekran dhe do të prezantohet nga Genta Cana, shkruan “Kosovarja”.

Në promon që tashmë po jepet në televizion, thuhet se të rinjët që do të dalin çift nga shou, ndër të tjerash do ti fitojnë edhe 10 mijë euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *