Trekëndësh i ri dashurie në Love Island Albania, Haris zgjedh dy vajza për takim

Haris djali më i ri që i është bashkuar vilës së dashurisë ka marrë një mesazh nga Love Island Albania.

Në mesazh thuhej:

“Zgjidh dy vajza që pëlqen më shumë, për një takim romantik jashtë vilës.”

Pasi zhvilloi takime në vilë me të gjitha vajzat, ‘bombshell zgjodhi për takimin jashtë vilës Amadean dhe Sofielën. A do të krijohrt një trekëndësh dashurie mes Amadeas, Arlindit dhe Sofielës?

Për të parë se si kanë shkuar takimet dhe kë nga vajzat zgjodhi Harris, ndiqni episodin e plotë të Love Island Albania që transmetohet në orën 18:20 në Tv Klan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *