Publikohet fotoja në fillimet e karrierës se Adelina Ismajlit

Këngëtarja e njohur Adelina Ismajli në skenën e muzikës është prezentë tash e shumë vite.

Revista jonë i ka hapur arkivat dhe ka ndarë me lexuesit e saj një foto kur Adelina ishte në fillimet e karrierës.

Si një nga këngëtarët me të pëlqyera të vitet e 90-ta, karakterizohet për zërin unik qe kishte,

Që në moshën e hershme filloj të depërtoj në skenën e muzikës edhe pse stili dhe pamja e saj ishte krejt ndryshe, ku u njihte si kaçurrelja e estrades.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *