Festa Qoqaj shfaqet në top formë nga Spanja!

Festa Qoqaj është shumë aktive në rrjete sociale.

Ajo ka treguar se përnomentin ndodhet në Spanjë me pushime, 

Festa ka postuar disa foto të reja me bikini me ngjyrë të bardhë, për te cilat morri vëmendjen e madhe të ndjekësve.

Me mijëra komente dhe pëlqime pozitive për linjat e trupit që po i mban në top formë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *