Bleu rroba për vajzën, gruaja vë duart në kokë kur shikon brenda qeses

Një nënë e re në moshë ka ngelur pa fjalë kur ka parë se çfarë kishte brenda qeses ku kishte futur një veshje të re për vogëlushen e saj.

Emma Tetlow hyri në një dyqan në Angli dhe zgjodhi një badi me ngjyra pastel që kishte imazhe të bufave të printuara kudo.

Ajo u mendua dy herë para se të merrte atë veshje pasi sytë e saj panë diçka tjetër. Sipas 33-vjeçares, bufat e kthyer mbrapsht ngjanin si gjoks femrash.

Printime të tilla ishin edhe në rroba të tjera për fëmijë.

Ajo u mendua dy herë para se të merrte atë veshje pasi sytë e saj panë diçka tjetër. Sipas 33-vjeçares, bufat e kthyer mbrapsht ngjanin si gjoks femrash.

Printime të tilla ishin edhe në rroba të tjera për fëmijë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *