LAJMI I FUNDIT: Ndërpritet ndeshja ndërmjet Rumanisë dhe Kosovës

Është ndërprer ndeshja ndërmjet Rumanisë dhe Kosovës.Shkak i kësaj ndërprerje, është se ultrasit Rumunë kanë shfaqur banere me mbishkrimin: “Kosova është Serbi”, dhe kanë hedhur gjësende drejt fansave nga Kosova.Gjyqtarët e kanë suspenduar ndeshjen për momentin, dhe do të mbetet në vazhdim të shihet se a do të luhet sonte ndeshja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *