Gëzimja i jep të bijës dhuratën më të çmuar

Reja e Remzije Osmanit, së fundmi ndau një detaj mjaftë të rëndësishëm në jetën e saj.

Ajo kujtimin e fëmijërisë së saj ia dhuroi të bijës,

Çanta me figurë animative ishte dhurata më e bukur dhe më me vlerë që pranoi Ema.

A i ruani edhe ju gjërat e fëmijërisë, për të ia dhuruar fëmijëve tuaj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *