Arsyet pse partneri juaj nuk ka thënë ende “Të dua”

Ata janë lënduar në të kaluarën.

Nëse jeni duke pritur që partneri juaj të thotë “Të dua”, është e rëndësishme t’i hedhësh një vështrim më të afërt historisë së marrëdhënies së tyre. Shumë njerëz janë hezitues dhe të kujdesshëm për të bërë këtë lloj shpalljeje të madhe dashurie sepse janë lënduar ose ka thyer zemrën në të kaluarën.

Ata nuk janë të sigurt se si do të reagoni.

Një arsye tjetër kryesore pse partneri juaj mund të mos ketë thënë “të dua” është sepse ata nuk janë të sigurt se si do të përgjigjeshit.

Janë emocionalisht të padisponueshëm.

Nëse ata nuk ju kanë thënë se ju duan, kjo mund të jetë një shenjë se ata janë emocionalisht të padisponueshëm ose të shkëputur nga ndjenjat e tyre.

Ata nuk janë gati.

Është gjithashtu e rëndësishme të merret parasysh fakti që partneri juaj thjesht mund të mos jetë i gatshëm t’ju thotë se ju do sepse nuk është ende në atë pikë të lidhjes.

Ata ndjejnë se ju kanë thënë tashmë në mënyrën e tyre.

Ndërsa të dëgjuarit e partnerit tuaj të thotë “Të dua” mund të nënkuptojë botën për ju, ka njerëz që nuk i thonë këto fjalë magjike sepse besojnë se ndjenjat e tyre të dashurisë dhe përkushtimit janë tashmë të dukshme për partnerin e tyre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *