Yll limani kërcënon me jetë Noizin!

Miqësia e tyre është komentuar shume në media.

Ylli dhe Noizy kanë shkuar në pushime bashkë.

Kanë postuar video të ndryshme në Instagram, por kjo e fundit u bë virale shumë shpejt, Në video duket Noizy duke ngacmuar Yllin që po pushonte në rehatin e tij.

” Qohna tlo te dekt”, e tha në form shakaje këngëtari.

Si duket nën shoqërin e njëri tjetrit po ia kalojnë shumë mirë.

https://www.tiktok.com/@n0izyking03/video/7276794051997863174?referer_url=www.kosovarja-ks.com%2Fyll-limani-kercenon-me-jete-noizin%2F&refer=embed&embed_source=121355059%2C121351166%2C121331973%2C120811592%2C120810756%3Bnull%3Bembed_share&referer_video_id=7276794051997863174

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *