Nxirret foshnja e gjalle nga rrenojat e termetit ne Marok. (Video)

Maroku eshte lekundur diten e djeshme nga termeti ku kane humbur jeten mbi 1000 perosona. Gjendja eshte dramatike dhe ka deme shume te medha..

Diten e sotme eshte postuar nje video ku shikohet se si nje foshnja del nga rrenojat e termetit. Nje person ka gjetur foshnjen nen rrenoja.

https://twitter.com/i/status/1700520201295409456

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *