Xhensila mund ti mohoj, por ja kush i zbulon ndërhyrjet e saj në fytyrë

Xhensila Myrtezaj prej vitesh është një nga këngëtaret më të dashura të publikut shqiptar.

Zëri, por edhe pamja e saj e jashtme kanë fituar një rrjet të tërë fansash gjithandej, të cilët ajo i çmon shumë.

Ama, jashtë këtij “rrjeti”, ka edhe nga ata që mundohen të gjejnë “të meta” e defekte tek këngëtarja.

Gjithmonë janë evidente komentet rreth pamjes dhe ndërhyrjeve.

Ka, apo jo, vlerësojeni ju vetë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *