U konsideruan binjaket me te bukura ne bote, por shikoni si duken sot

Nëse keni nje profil në Instagram, shanset janë të mëdha që mund të keni hasur një ose dy fotografi të Ava Marie dhe Leah Rose Clements.

Nëna e tyre, Jaqi, hapi një llogari për këto dy binjakë identikë në ditëlindjen e tyre të shtatë në korrik 2017, dhe që nga ajo kohë ata kanë mbledhur mbi 1.4 milion ndjekës.

Disa njerëz i quajnë “binjakët më të bukur në botë”. Suksesi i këtyre binjakëve në Los Angeles nuk është i kufizuar vetëm në Instagram. Që nga ngritja e tyre në famë, ata janë bërë modele të vendosura dhe përfaqësohen nga dy agjenci modelizimi që u kanë fituar atyre kontrata të shumta me revistat dhe markat e modës për fëmijë.

Bukuroshet Ava Marie dhe Leah Rose ishin te bukura që para se të ishin fëmijë. Jaqi thotë se njerëzit e ndalonin atë në rrugë për t’i thënë asaj që foshnjat e saj ishin të bukura.

Ava Marie dhe Leah Rose kanë lindur më 7 korrik (7/7) dhe kanë bërë ngritjen e tyre të parë të madh në karrierë në moshën 7 vjeç, në 2017.

Binjakët nuk janë thjesht të bukur – ata janë gjithashtu shumë miqësorë dhe me këmbë në tokë gjithashtu.

Jaqi thotë se atyre u pëlqen të takojnë njerëz dhe të bëjnë miq të rinj dhe se në dhomat e pritjes së audicionit ata shpesh fitojnë si të rriturit ashtu edhe fëmijët që presin me ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *