Tunen e Cozmanin nuk i ndanë më as nata e as dita, detaji që tregon se ata janë bashkuar (Foto)

Tuna dhe Cozman pas shumë vitesh po takohen përseri.

Romanca e tyre nuk zgjati shumë, por duket se dyshja i kanë dhënë raporteve të tyre edhe një mundesi.

Para pak javësh ata janë pajtuar, dhe duket se më thjesht ata nuk po i ndanë as dita e as nata.

Shumë shpesh po paraqiten krahë njëri tjetrit në koncerte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *