Qeni cudit te gjithe te pranishmit ne varrimin e te zotit qe e rriti per vite te tera

Laki eshte qeni qe ishte rritur nga i zoti i tij prej me shume se nje dekade. Ai e kishte ushqyer ate qe te vogel dhe kujdesej gjithmon per qenin.

Por qeni eshte me besnik dhe se njerezit pasi e ndoqi te zotin e tij deri ne varrimin e tij. 

Ndersa shume familjare qe i zoti i qenit kishte as nuk e moren mundimin me ardhe ne funeralin e tij edhe pse ai kishte ndihmuar shume prej tyre ne dite te veshtira.

Qeni i tij Laki doli me besnik se te gjithe duke ndjekur funeralin e te zotit.

Te gjithe ata qe ishin te pranishem ne funeral ishin habitur me sjelljen e qenit dhe besnikerine qe ai tregoi ndaj atij qe e rriti.

Ndonjeher duhet te marrim dhe mesime dhe nga kafshet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *