Nëse e keni këtë numër në datëlindjen tuaj, ju pret një fat i paparë: Në shtator, paratë dhe dashuria vijnë në jetën tuaj.

Ja kush do të favorizojnë yjet në shtator

Numerologët theksojnë se numrat kanë një fuqi të veçantë dhe secila prej tyre ka një simbolikë dhe energji specifike. Numrat që kemi në datën e lindjes janë veçanërisht të rëndësishëm, ato janë me fatin tonë dhe mund të zbulojnë shumë për ne, karakterin tonë dhe rrugën që merr jeta jonë.

Personat që kanë numrat e mëposhtëm në datëlindjen e tyre janë jashtëzakonisht me fat dhe gjëra të mëdha i presin nga shtatori.

Numri 9

Njerëz të përgjegjshëm, të ndërgjegjshëm, serioz, të besueshëm që nuk kanë frikë nga detyrat e vështira dhe bëjnë gjithçka për t’i zgjidhur ato në mënyrë të sigurt. Njerëzit shpesh u kërkojnë këshilla dhe ndihmë dhe ata nuk mbeten pa vëmendje. Njerëzit me këtë numër kanë një reputacion të shkëlqyer biznesi. Me punën e tyre, ata janë në gjendje të fitojnë një pasuri solide. Duket se nuk ka asgjë që ata nuk mund të bëjnë. Këta njerëz janë të matur për çdo dështim, duke e parë dështimin si një pjesë të pashmangshme të përvojës së jetës. Ata dinë të nxjerrin përfundime të sakta nga gabimet e tyre dhe të përfitojnë prej tyre më vonë. Për më tepër, të gjitha vështirësitë dhe pengesat në rrugë shkaktojnë vetëm eksitim tek ata dhe i bëjnë ata, pa kursyer përpjekje, të arrijnë patjetër atë që duan.

Numri 17

Numri i mençurisë dhe arsyes, që shpesh mbizotëron mbi ndjenjat. Nuk është rastësi që njerëzit e lindur në të shtatën “me fat” janë me të vërtetë gjithmonë të lumtur. Ata pëlqejnë të lexojnë, janë të gatshëm të mësojnë vazhdimisht diçka të re dhe të lidhin jetën me aktivitetin intelektual. Ata kanë potencial të fortë në shkencë dhe shpikje. Dashamirët e vetmisë, perfeksionistët. Tiparet e tyre negative janë fshehtësia, pasioni për debat, sarkazma, prirja për izolim, kokëfortësia, nervozizmi.

Numri 23

Asnjë numër tjetër nuk ka një komponent kaq të fortë energjie sa numri 23. Që nga fëmijëria, ata zgjedhin rrugën e zhvillimit të brendshëm dhe mëshirës për veten e tyre. Vlerat materiale janë gjëja e fundit për të cilën kujdesen, para së gjithash kujdesen për shpirtin e tyre. Njerëz të tillë janë të vetëdijshëm për fuqinë e fjalëve, ndaj peshojnë me kujdes gjithçka që thonë dhe nuk japin kurrë këshilla dhe rekomandime boshe. Në të vërtetë, ia vlen të dëgjoni me kujdes mendimin e tyre – mund të jeni i sigurt se ata tashmë kanë vlerësuar të gjitha pasojat e mundshme të marrjes së një vendimi të tillë. Zëri i tyre i brendshëm dhe intuita forcohen dhe i udhëheqin ata gjatë jetës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *