Ledri dhe Ermali në hallë, bashkëshortet i bëjnë gara

Ledri dhe Ermali kanë një shoqëri të ngusht, në mesin e të cilës hyn edhe grat e tyre.

Sara dhe Ariana janë shumë aktive në rrjete sociale duke postuar foto për brende të ndryshme, 

Por, dy bukuroshet bënë xing me veshje të njejta dje në Instagram.

Fustan i shkurtër, në ngjyrë të kaftë sipas juve kujt po I ri më bukur Sarës apo Arianës?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *