Këtu ndahen rrugët e Shyhrete Behlulit dhe Gilit…

Dy këngëtarët të njohura Shyrhrete Behluli dhe Gili janë takuar në rrugët e Prishtinës.

Një video që po qarkullon në mediat sociale, shihen dy këngëtarët thjeshte duke u përshëndetur, 

ujtojmë se Gili dhe Shyhretja gëzojnë një raport të shkëlqyer.

Videon mund të shikoni me poshtë:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *