E TMERRSHME! Nena rrihet nga djali dhe perfundon ne spital

Nuk ndalet dhuna ne familje. Nje rast i dhunes vjen nga Kosova ku mesohet se nena rrihet nga djali i saj.për më shum të dhëna do ju informojm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *