Nora Istrefi nuk është aktive në mediat sociale, Çfarë po ndodhë me këngëtaren?

Ajo që na ka munguar këtë verë ka qenë këngëtarja, Nora Istrefi.

5 muaj më parë ajo publikoi këngën “Amanet” dhe me kaq u mjaftua për këtë verë (ndërkohë që koleget e saj kanë publikuar minimalisht mbi 2-3 këngë).

Nora duket sikur është larguar paksa edha rrjetet sociale sepse po ti hedhësh një sy postimeve të saj ato nuk janë frekuente.

Megjithatë duket në top formë dhe këtë na i vërteton edhe ky postim i saj i fundit, që na bëri të kuptojmë se na kishte marrë malli për të. Zëra lart e poshtë bëjnë me dije se këngëtarja do të jetë pjesë e programit “Dancing with the Stars”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *