5-10 mijë euro nata, këto janë këngëtarët që fitojnë më shumë në dasmat e shqiptarëve

Këngëtarët e muzikës popullore dhe asaj të rrymës tallava kanë sezonin e tyre gjatë muajve të verës.

Konkurrenca e tyre për të kapur sa më shumë data martesash është më e madhe se koncertet.

Këngëtarët së bashku me grupet e orkestrave për 5 orë këndim në një dasmë përfitojnë më shumë se një rrogë e një kryetari të shtetit, dhe këtë e di gjithkush që bën një dasmë.

Çmimi i tyre sillet prej 5000 deri në 10000 euro.

Në krye të listës së pasanikëve të ahengjeve qëndrojnë këngëtarët: Remzije Osmani, Sinan Hoxha, Meda, Afrim Muqiqi, Shkurte Gashi, Labinot Tahiri, Muharrem Ahmeti, Artiola Toska, Irma Libohova, etj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *