“A je shtatzënë?”, Përgjigjja epike e Sarah Berishës

Sarah Berisha padyshim që është një nga blogeret më të dashura dhe me të kërkuara shqiptare.

Kur bëhet fjalë për të, një nga gjërat që lexojmë më së shpeshti në media, është për një shatzëni të mundshme të blogeres.

Së fundmi, ajo ka realizuar një sesion pyetjesh – përgjigjjesh në rrjetin social Instagram, dhe një nga pyetjet që iu dërgua Sarës kishte të bënte pikërisht me shtatzëninë.

“A është e vërtetë që je shtatzënë,” pyeti një nga ndjekësit dhe Sarah u përgjigjj kështu: “Me sa di unë jo”.

Me këtë përgjigjje, Sarah i dha fund njëherë e mirë thashethemeve për shtatzëni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *