Ndodh puthja e parë mes çiftit të ‘Love Island Albania’

Formati ndërkombëtar, “Love Island” prej pak orësh ka startuar me shumë dinamikë nën drejtimin e Luana Vjollcës.

Pasi u formuan 5 çiftet e para, ka ndodhur edhe puthja e parë mes një çifti, Salionit dhe Amadeas.

Konkurrentët ishin duke festuar natën e parë brenda në shtëpi dhe në egzaltim e sipër dy vajzat Amadea me Sofilën shkëmbejnë një “baby kiss”.

Menjëherë pas kësaj puthje ka qenë Salioni ai që është afruar tek Amadea duke shkëmbyer një puthje të zjarrtë.

Disa nga islanders ishin të ulur në një nga ambientet e vilës luksoze ku ishte një mbishkrim “Puç Puç”, aty ku ndodhën edhe puthjet.

Linku:https://www.instagram.com/p/CwvtnV8NKpG/

Burimi i fotos:https://www.instagram.com/p/CwvtnV8NKpG/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *