Ja kush po e shoqëron kudo Yll Limanin

Yll Limani është mjaftë aktiv në rrjete sociale.

Ai poston foto të ndryshme

Së fundmi ka publikuar një video në plash, dhe menjëherë pas saj ka postuar në Instastory foto macen e tij.

Si duket macja po e shoqëron në cdo vend këngëtarin.

Le të kujtojmë se Ylli ka treguar disa herë se sa shumë e do macen e tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *