Adrola Dushi kë po “thumbon” me postimin e fundit

Adrola Dushi si rrallë herë na ka habitur me postimin e fundit, teksa duket sikur ka dashur të thumbojë dikë.

“Perpara se te ngrihesh një nivel me lart ne jetën tende, Zoti do te te tregoje fytyrën dhe zemrën e vertete te njerezve rreth teje, qe ta dish ke te marrësh me vete dhe ke te lesh nje nivel me poshte!”-thuhet në postimin e shpërndarë dhe ne po pyesim veten se kujt mund t’i drejtohet vallë.

Teksa ka ripostuar në ‘story’ ndjekësit aluduan se mos është “thumb” për ndonjë person në jetën e modelës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *