Fero me lot në sy dëgjon mesazhin e hoxhë Sadullah Bajramit – Ja çfarë i thotë ai!

Sezoni i ri i emisionit Kojshia Show nisë sonte, ku mysafiri i parë për këtë sezon është Fero, ish-këngëtari më i përfolur në mediat rozë për shkak të vendimit të tij për t’u larguar nga muzika dhe për t’iu përkushtuar fesë islame.

Në këtë emision, ai ka treguar si ka ndodhur ky ndryshim tek ai, pas të cilit thotë se nuk është ndjerë asnjëherë më i lumtur.

Gjatë emisionit, drejtuesi i emisionit kishte përgatitur disa befasi për të. Një ndër to është edhe video mesazhi i hoxhës nga Shkupi, Sadullah Bajramit. Ky i
fundit uroi Feron për vendimin e tij për t’iu përkushtuar fesë dhe për t’u larguar nga gjërat e ndaluara sipas islamit.

Në këtë emision, ai ka treguar si ka ndodhur ky ndryshim tek ai, pas të cilit thotë se nuk është ndjerë asnjëherë më i lumtur.

Gjatë emisionit, drejtuesi i emisionit kishte përgatitur disa befasi për të. Një ndër to është edhe video mesazhi i hoxhës nga Shkupi, Sadullah Bajramit. Ky i
fundit uroi Feron për vendimin e tij për t’iu përkushtuar fesë dhe për t’u larguar nga gjërat e ndaluara sipas islamit.

Mesazhin e plotë të hoxhës Sadullah Bajrami e gjeni në videon më poshtë nga minuta 31:30:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *