Ermal Fejzullahu në gjendje jo të mirë shëndetësore, ndan një foto me ndjekësit

Kjo ditë nuk ka nisur mirë për Ermal Fejzullahun pasi artisti është sëmurë dhe për këtë i është dashur të marrë edhe një serum.

Ka qenë vetë Ermali që ka ndarë në Instagram një foto me vigonin në krahë nga shtëpia e tij.

Ai nuk ka dhënë asnjë sqarim më tepër dhe as nuk ka reaguar më pas story-t në fjalë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *