“Sa shan me profil të rremë, më mirë…”, grimerja e njohur sapo thumboi Morena Tarakun, çfarë ka ndodhur mes tyre?

Sellma Kasumoviq duket se ka prishur raportet me dy nga vajzat shumë të njohura të showbizit shqiptar.

Kanë qenë ndjekësit që e kanë zbuluar këtë duke ia thënë edhe vet asaj gjatë një bisede dhe bëhet fjalër për Morena Tarakun dhe Taynën.

Për këtë të fundit ajo nuk deshi të flasë ndërsa u përgjigj për Morenën, të cilën edhe e akuzoi për sharje nga profile të rreme.

‘Është e drejtë e gjithkujt të veprojë si të dojë. Nuk e di saktë për cilin person e keni fjalën por follow/ unfollow ekzistojnë që prej ekziston Instagrami. Kush çka do le të bëjë. Është Instagrami i vetë, ka dikujt që si interesojmë, ia prishim tripin, sa shan me fake account, ma mirë le te bën unfollow. Hajt ditën e mirë’, është shprehur grimerja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *