Përse mungoi Marina në ditëlindjen e Luanës? Ja cfare ka ndodhur…

Luana Vjollca ka sot ditëlindjen. Ndonëse nuk e kishte planifikuar të festonte rrethi i afërt i ka organizuar një festë në jug, duke u mbledhur me rastin e ditëlindjes në një darkë private.

Ditën e sotme, Luana po shijon Himarën me nënën e saj, por me një mungesë të rëndësishme. Fjala është për Marinën e cila nuk është pranë Luanës.

Marina bashkë me vajzën dhe Getin ndodhen në Karaibe për pushime, por nuk ka munguar një urim për teze Anën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *