Jeton në Londër por dashurinë e kërkon në Shqipëri, zbulohet konkurrenti i katërt i “Love Island Albania”

Jemi një ditë afër nga nisja e spektaklit të dashurisë “Love Island Albania”, në drejtim të Luana Vjollës

Faqja zyrtare e programit sapo ka zbuluar edhe konkurrentin e katërt, i cili quhet Gleni.

Ai jeton në Londër por ka ardhur në Shqipëri për të gjetur dashurinë përmes programit që po vjen në Shqipëri për herë të parë nën moderimin dhe autorësinë e Luanës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *